FØLG OS:

Dr Extenda – Anmeldelser, Virkning, Sammensætning, Pris og Hvor det købes?

photo tv

Eksisterer der et kosttilskud, som kombinerer to funktioner: modvirker erektionsproblemer og forøger størrelsen af penis? Indtil for nylig stod det ikke helt klart, men for nylig er Dr Extenda kommet på markedet – og det er er præparat, som ser lovende ud. Producenten forsikrer, at hans nye produkt er i stand til at eliminere årsagerne til nedsat libido, gør det muligt at få større glæde ved sex, samtidigt med at det forøger lemmets størrelse, hvilket er med til at give en større følelse af akten og en mere intensiv orgasme. Vi besluttede os for at undersøge, om de af producenten lovede effekter er mulige at opnå med Dr Extenda. Læs ubetinget vores anmeldelse, inden du prøver disse tabletter!

Dr Extenda – virkning

Det kosttilskud, som skjuler sig under navnet Dr Extenda forhandles som tabletter, som skal indtages to gange dagligt, for at opleve de første tilfredsstillende resultater. Producenten reklamerer sit standardprodukt som et remedium, der er i stand til at håndtere impotensproblemer og utilstrækkelig penisstørrelse.

Hvordan virker Dr Extenda?

 • Det vækker libidoen og øger udholdenheden, hvilket gør, at man kan have samleje længere og hyppigere,
 • Tilføjer energi, som du helt sikkert gør brug af under lagengymnastikken.
 • Forlænger penis og gør den tykkere – med helt op til 1,7 cm!

  I henhold til løfter fra producenten garanterer midlet en betydeligt mere intensiv orgasme, som gør at alle, selv den koldeste fyr, får lyst til mere. Produktet korrigerer blodtilførslen til penis og er med til at give en forøget spermproduktion samt kraftigere sprøjt. Den specielt udarbejdede formel over ingredienser er ansvarlig for disse positive virkninger.

  Dr Extenda – sammensætning

  Blandt ingredienserne i potenstabletten Dr Extenda finder vi ikke nogen syntetiske substanser, men udelukkende planteudtræk, der indenfor naturmedicinen anses for at være et remedium til bekæmpelse af symptomer på nedsat libido. Der anvendes her tre naturlige ekstrakter.

  Sammensætningen i erektionstabletten Dr Extenda:

 • Udtræk fra damianablade der som et naturligt afrodisiakum øger blodtilførslen til penis. Øger libidoen og forebygger for tidlig udløsning.
 • Udtræk fra granatæble – øger den seksuelle appetit og styrker erektionen.
 • ekstrakt fra bukkehorn – er med til at øge testosteronniveauet i mandens organisme. Skruer lysten til sex i vejret og gør det nemmere at opnå erektion.

  Konklusionen er klar - produktets sammensætning består af naturlige ingredienser, og anvendt i overensstemmelse med producentens anbefalinger er produktet fuldstændig sikkert. Det er imidlertid værd at tilføje, at producenten kunne berige Dr Extenda tabletterne med yderligere ingredienser, som er kendt for at bekæmpe erektionsproblemer.

  Dr Extenda – prisen og hvor det kan købes

  Produktet forhandles ikke på nogen apoteker. Det kan udelukkende købes på producentens officielle internetside, og vi anbefaler også at købe fra denne kilde, eftersom det garanterer modtagelse af et fuldgyldigt og originalt produkt. En pakning med tabletter koster 185 zł og indeholder 30 kapsler. Det er værd at være opmærksom på, eftersom produktets ydeevne er relativt lav, og hvis du planlægger at anvende tabletterne i mindst en måned, bør du købe mindst to pakninger.

  Af de oplysninger vi har fået fremgår det desværre, at producenten af erektionstabletten Dr Extenda ikke har nogen pengene-tilbage garanti i tilfælde af, at man er utilfreds med effekterne af anvendelsen. I forbindelse med ovenstående anbefaler vi at overveje valget, da man i dette prislag kan finde billigere og langt mere effektive præparater. Til disse hører det i mange år kendte og værdsatte Member XXL.

  Dr Extenda – anmeldelser

  Generelt er anmeldelserne af kosttilskuddet Dr Extenda gode, men der er også en stor gruppe mænd, som hævder, at produktet tilbyder en minimal virkning eller overhovedet ikke virker, og at prisen ikke svarer til kvaliteten af præparatet. Dr Extenda er imidlertid en nyhed på markedet for kosttilskud til erektion, og der er stadig ikke så mange mennesker, som har afprøvet virkningen.

  Nedenfor præsenterer vi en række anmeldelser, som vi har fundet på Internettet:

  Dr Extenda er en god potenstablet, når man køber den, skal man imidlertid tænke over, at man skal købe mindst to pakker, for at mærke de første effekter. Produktet er godt, men efter min mening er prisen for høj. — Jan

  Jeg købte de tabletter, fordi jeg længe ikke har dyrket sex med min kone. De første effekter bemærkede jeg efter omkring en måned. Tabletterne giver en let øget sexlyst, men de af producenten beskrevne effekter bemærkede jeg ikke. — Otto

  Hvad er den bedste måde at øge libidoen på?

  Hvis du leder efter et effektivt middel, som tillader dig at frigøre seksuel energi, øge libidoen og få en større penis, så anbefaler vi at anvende Member XXL. Det er et kosttilskud, som er billigere end Dr Extenda, og det har en klart større kapacitet, da en pakning er tilstrækkelig til en måneds supplement.

  Den righoldige formel af ingredienser indeholdt i produktet Member XXL sikrer glæde og en forstørret penis. Hvad befinder der sig i produktet? Udelukkende naturlige udtræk: l-arginin, ekstrakt fra bukkehorn, udtræk fra savpalmetræet, malteserkors, udtræk fra schisandra-frugter, koreansk ginsengrod samt piperine. Alle disse ingredienser gør, at sexlysten vokser, dine seksuelle evner forbedres, og lemmets størrelse forøges!

  Du kan få mere information på internetsiden www.memberxxl.dk

  Hvorfor er det værd at vælge Member XXL?

 • Produktet øger libidoen, skruer den seksuelle appetit i vejret og giver vitalitet.
 • Det øger blodtilstrømningen til penis, hvilket garanterer en omgående stor og hård erektion.
 • Større og hyppigere erektioner gør, at penis hele tiden er klar til sex. Effekterne af penisforstørrelsen er vedvarende.
 • Produktet reducerer mangel på mikroelementer, som er med til at der opstår erektionsproblemer.
 • En 100% naturlig sammensætning, som ikke giver nogen uønskede bivirkninger.
 • Den gennemprøvede og effektive Member XXL formel garanterer, at du ikke finder et andet produkt, som virker lige så godt.

  MEMBER XXL - BESTIL NU

  Spekulerer du over, hvad du skal vælge: Member XXL eller Dr Extenda? Vælg et afprøvet middel, som millioner af mænd allerede har vist deres tillid. Vælg Member XXL!