FØLG OS:

Member XXL til penisforstørrelse. Anmeldelser, Virkning, Sammensætning, Pris og Hvor det købes?

photo tv

For mange mænd er det en drøm at være indehaver af en stor pik, som gør, at enhver kvinde bliver lamslået ved synet. Et stort organ giver selvsikkerhed, og medfører, at enhver repræsentant for det smukke køn vil føle sig fuldt tilfredsstillet i sit sexliv. Det hænder desværre ofte, at naturen har sparet på dette eller hint, og mange fyre er ikke i stand til at sikre kvinderne tilstrækkelig glæde, for slet ikke at tale om orgasme. Heldigvis skriver vi det 21. århundrede, og der findes mange metoder til penisforstørrelse. Invasive - som kræver kirurgiske indgreb og ikke invasive metoder, som består i at anvende passende udvalgte ingredienser. De ikke invasive metoder omfatter uomtvisteligt Member XXL - penisforstørrende tabletter uden bivirkninger. I vores anmeldelse kan du læse detaljer om, hvordan Member XXL virker

Member XXL – virkning

Kosttilskuddet Member XXL består af kapsler, som indeholder naturlige planteudtræk, som i sin sammensætning udgør et ufejlbarligt middel til at forøge sexlysten hos mænd samt til at medvirke til at øge størrelsen af penis. Det er den bedste ikke invasive metode, som gør det muligt at få fremragende resultater, uden nødvendigheden af at overgive sig til kirurgiske metoder, udføre kedelige strækøvelser eller anvende vandpumper. Member XXL forårsager en bedre blodtilførslen til penis, hvilket er med til at forbedre blodomløbet. Som følge heraf er manden i stand til at få en større og hårdere erektion, som vil ledsage ham i hele den periode, samlejet varer. Virkningen af penisforøgelsen varierer afhængigt af individuelle prædispositioner og længden af den tid, kosttilskuddet er blevet anvendt.

Virkningen af Member XXL er blevet bekræftet af undersøgelser gennemført på en gruppe bestående af 90 mænd. En del af dem modtog placebo, og en del af dem indtog Member XXL. Efter 12 uger viste det sig, at de mænd som havde modtaget Member XXL havde forøget størrelsen af deres lem med gennemsnitligt 5 cm! Du kan læse mere om testresultatet på www.memberxxl.dk

Member XXL - Sammensætning

Produktets sammensætning er ansvarlig for de penisforstørrende tabletters høje effektivitetsgrad. Sammensætningen er fuldt ud naturlig, og er udelukkende baseret på ingredienser af naturlig oprindelse. De giver ikke nogen form for bivirkninger, og selve anvendelsen af produktet er fuldstændig sikker.

Hvilke ingredienser finder vi i Member XXL tabletterne?

 • L-arginin,
 • Ekstrakt fra bukkehorn,
 • udtræk fra savpalmetræet,
 • Malteserkors,
 • Udtræk fra schisandra-frugter,
 • Koreansk ginseng,
 • Safran,
 • samt sort peber.

  Som det ses, er der tale om en righoldig produktformel, og det er netop det vi forventer os af en godt kosttilskud, som skal understøtte mandens sexliv. De nævnte ingredienser er værdsat indenfor naturmedicin, og det er værd at hæfte sig ved anvendelsen af safran – et af verdens dyreste krydderier!

  Member XXL – anmeldelser

  Det må erkendes, at Member XXL er et af ganske få kosttilskud til penisforstørrelse, som kan glæde sig over en så stor popularitet og tillid. Mændene understreger ofte, at de på grund af anvendelsen af produktet har været i stand til at forøge størrelsen med flere centimeter. Ydermere har de også observeret en hurtig vækst af den seksuelle energi.

  De fyre, som har anvendt Member XXL, værdsætter produktet for sin hurtige virkning. De fleste mænd, som har anvendt kosttilskuddet, har observeret en ændret størrelse på penis; ganske vist lidt mindre end producenten lovede, men dog helt op til 5 cm ekstra, hvilket må betegnes som et fremragende resultat.

  Nedenfor præsenterer vi en række anmeldelser, som vi har fundet på Internettet:

  På grund af en lille pik har jeg altid haft problemer med at etablere intime kontakter. Jeg besluttede mig for at gøre noget ved det, i stedet for konstant at føle mig blokeret. Jeg opdagede Member XXL og besluttede at prøve. De første resultater af brugen bemærkede jeg efter en uge. Jeg begyndte at få erektion uden problemer, og væsentligt - min pik virkede større! Og jeg tog ikke fejl. Efter 3 måneders brug var mit lem blevet omkring 4 cm. større! Takket være dette ophørte jeg med at have komplekser, og sex er nu en kilde til stor glæde for mig, og ikke en kedelig pligt! — Jan

  Member XXL er et fremragende middel, hvis virkning vil blive bemærket af enhver mand. Takket være dette produkt holdt jeg op med at have erektionsproblemer. Indtil da havde jeg 15-20 gange lidt nederlag, når jeg var sammen med kvinder. Takket være disse kapsler eksisterer problemer overhovedet ikke længere. Jeg har også bemærket, at efter at have anvendt produktet i nogen tid, blev min pik længere og tykkere. Jeg havde regnet med at resultatet ville være en forøgelse af størrelsen, men jeg troede ikke, den ville være så stor. Det er også væsentligt, at effekterne holder, og der er derfor ikke nogen frygt for, at det vender tilbage til det gamle, når jeg holder op med at bruge tabletterne. - Birger

  Member XXL – prisen og hvor det kan købes?

  Member XXL til penisforstørrelse forhandles ikke på apoteket. Det skal man imidlertid ikke tage for et minus, eftersom de fleste fyre foretrækker at bestille produktet til direkte levering derhjemme i en diskret forsendelse. En sådan mulighed tilbyder producent på sin internetside www.memberxxl.dk. En pakke tabletter er en omkostning på omkring 170 zł, imidlertid er der også mulighed for at gennemføre købet gennem forskellige attraktive kampagnepriser!

 • Ved køb af to pakker, modtager du den tredje gratis.
 • Ved køb af tre pakker af produktet, modtager du hele tre ekstra pakker fuldstændig gratis!

  Klik her, for at se de aktuelle kampagner!

  5 grunde, til at det er værd at vælge Member XXL:

  1. Høj kvalitet og effektivitet – produktet begynder at virke allerede fra første kapsel. Gør det muligt at øge sexlysten, frigøre seksuel energi og øge størrelsen af penis.
  2. Naturlig sammensætning – kosttilskuddet giver ikke nogen uønskede virkninger. Du behøver ikke bekymre dig om bivirkninger, som har negativ indvirken på dit helbred eller selvværd.
  3. Mulighed for at købe produktet på tilbud: Køb i større pakker, og spar eller bestil tabletter 20% billigere!
  4. Særdeles gode anmeldelser fra mænd som anvender produktet samt fra eksperter i penisforøgelse.
  5. Member XXL øger kvaliteten af sexlivet. Hjælper med at opnå en større og hårdere erektion, øger følsomheden overfor seksuelle indtryk, og garanterer dermed uforglemmelige orgasmer og righoldige udløsninger.

  MEMBER XXL - BESTIL NU!