FØLG OS:

Turbo Max Blue – Anmeldelser, Virkning, Sammensætning, Pris og Hvor det købes?

photo tv

Nikotinplastre, plastre med antikonception, slankeplastre og selv plastre til penisforstørrelse. Hvem ville have troet, at man kan producere et middel, som efter at være blevet klistret fast til kroppen, kan være med til at give en større penis. Man må erkende, at det er noget, som ikke tidligere et set på markedet for kosttilskud! Producenten af plastrene Turbo Max Blue beviser, at man kan øge størrelsen af sit lem, uden at ty til invasive metoder, vandpumper eller strækøvelser. Det kan man gøre på en enkel og sikker måde – man skal bare sætte et plaster på! Hvor meget af det er sandhed? Det besluttede vi os for at undersøge. Hvis du gerne vil vide, hvordan Turbo Max Blue virker, så læs vores artikel!

Turbo Max Blue – virkning

Plastrene til penisforstørrelse, som gemmer sig under navnet Turbo Max Blue, er et kosttilskud baseret på naturlige ingredienser. Producenten skriver, at præparatets virkning er med til at øge penisstørrelsen. Hvorfor er det så vigtigt? Eftersom kvinder forventer, at deres partner har en stor penis! Det er imidlertid ikke det hele, da produktet også hjælper med kontrol af udløsningen, og forebygger for tidlig ejakulation. Ydermere hjælper de ingredienser, som er indeholdt i plasteret, med at øge sexlysten – og hvad følger deraf – samt letter opnåelsen af en stor og hård erektion!

Turbo Max Blue er beregnet til mænd, som har problemer med erektionen, lider af reduceret sexlyst samt har komplekser på baggrund af utilstrækkelig penisstørrelse. Virkningen af produktet holder sig i 24 timer. Det er tilstrækkeligt at sætte plasteret fast, hvorefter indholdsstofferne selv går fra plasteret gennem huden til blodomløbet, og giver organismen den substans, som hjælper med at generhverve den seksuelle energi, som alle mænd drømmer om.

Turbo Max Blue – sammensætning

Blandt ingredienserne i Turbo Max Blue finder vi udelukkende naturlige planteudtræk, som fra tidernes morgen har været kendte og værdsatte indenfor naturmedicin! Disse udtræk er med til at eliminere erektionsproblemer samt øge den seksuelle energi hos enhver mand.

Hvad indeholder Turbo Max Blue?

 • bjergpalme,
 • udtræk fra damianablade,
 • udtræk fra ginseng rødder,
 • udtræk fra guarana,
 • ekstrakt fra muira puama,
 • udtræk fra japansk tempeltræ.

  Antallet af ingredienser er måske ikke særligt imponerende, men deres forenede kraft vil helt sikkert kunne styrke den seksuelle appetit og frigøre den erotiske energi, som slumrer i kroppen på enhver mand.

  Turbo Max Blue – prisen og hvor det kan købes?

  Producenten af plastre til penisforstørrelse udbyder udelukkende sine plastre til salg gennem den officielle internetside. Det betyder, at du ikke kan købe dette præparat på apoteket. Det er måske også bedre, for når du bestiller direkte fra producenten, har du mulighed for at vælge en hurtigere og mere diskret forsendelse ved hjælp af kurer. Når du bestiller via Internettet har du endvidere sikkerhed for, at den indkøbte vare er fuldgyldig og original.

  Prisen på en pakke Turbo Max Blue udgør omkring 170 zł for en pakke, der indeholder 30 plastre. Det er tilstrækkeligt til en måneds tilskud. Producent giver ligeledes en pengene-tilbage garanti, som gælder i 44 dage fra købsøjeblikket. Det er et stort plus, selv om vi i praksis ikke ved, hvordan det vil være muligt at eksekvere tilbagebetalingen, eftersom det ikke står helt klart, hvem der producerer plastrene. Der angives ligeledes ikke nogen kontaktoplysninger.

  Turbo Max Blue – anmeldelser

  Man må erkende, at meningerne om plastrene Turbo Max Blue er relativt delte. Der er masser af både negative og positive kommentarer. Mange mænd klager over formen, eftersom det er nødvendigt at klæbe plastrene fast til kroppen, og som alle ved – rigtige mænd har hår på kroppen, og det kan være smertefuldt at fjerne plastrene fra de steder, hvor der sidder hår. Yderligere understreger mændene ofte, at de selvfølgelig havde observeret plastrenes indflydelse på forbedringen af deres sexliv, men der er ikke nogen effekter i forbindelse med penisforstørrelse.

  Vi har fuldet et antal anmeldelser på Internettet, som vi gerne vil dele med jer:

  Jeg har anvendt plastrene i 2 måneder. De er gode til at sætte sexlysten i vejret. Jeg havde ofte lyst til sex, men jeg bemærkede ikke, at min pik blev større. - Jørgen

  Efter min mening er Turbo Max Blue et lidt opreklameret produkt, for man skal vente over en måned, for at se de første effekter. Jeg har brugt plastrene i omkring 4 måneder, og de konkrete målbare resultater var meget beskedne. Jeg er nu gået over til tabletter, og jeg synes, det var et godt valg. — Erik

  Barber dig ubetinget på kroppen, inden du sætter plasteret fast! Jeg begik den fejl at sætte plasteret fast på en behåret del af kroppen, og det gjorde frygtelig ondt, da jeg tog det af. — Jesper

  Tabletter til penisforstørrelse eller plastre?

  To forskellige brugsmetoder, men både plastre og tabletter har deres tilhængere. Vi går klart ind for tabletter. Lad os ikke narre os selv - der er ikke ret mange mænd, der har lyst til at gå med plastre, da det sjældent er særlig rart at gå rundt med, og selve aftagningen kan gøre ondt på personer, som er begavet med en rig hårvækst.

  Mænd, som ønsker en naturlig forstørrelse af penis og øget sexlyst vælger hyppigst Member XXL, altså et kosttilskud, som kombinerer to forskellige funktioner. Den komplekse formel med en stor mængde forskellige ingredienser gør det hos de fleste mænd muligt at opnå hurtige effekter. Hele 9 ud af 10 mænd, som anvender Member XXL, er tilfredse med produktets virkning!

  Du kan læse mere på internetsiden www.memberxxl.dk

  Member XXL er et af de få produkter på markedet, som har en pengene-tilbage garanti. I tilfælde af at du er utilfreds med effekterne returneres alle de omkostninger, du har haft. Ydermere er det muligt at købe tabletterne på forskellige tilbud, hvoraf det bedste er "3+3", hvor du ved køb af 3 pakninger, modtager yderligere 3 helt gratis!

  Hvorfor er det værd at vælge Member XXL?

 • Er med til at give en øget penisstørrelse,
 • Hjælper med at få en større og hårdere erektion,
 • Sikrer en dyb erotisk følelse og intensive orgasmer,
 • Højkvalitets ingredienser af naturlig afstamning garanterer hurtig virkning og ingen bivirkninger.
 • Produktet har særdeles gode anmeldelser blandt mænd.

  MEMBER XXL - BESTIL NU

  Spekulerer du over, hvad du skal vælge: Member XXL eller de penisforstørrende plastre Turbo Max Blue? Vælg en afprøvet og effektiv metode, og forøg størrelsen af penis ved hjælp af Member XXL!

  Aktualisering: Du kan nu købe Member XXL til nedsat pris med 20% rabat!